Polling

Makanan Khas Desa Subang Yang Paling Anda Sukai?


Hasil

Statistik Pengunjung


Pengunjung Hari ini : 733
Pengunjung Bulan ini : 1203
Total Pengunjung : 18527

Produk Unggulan

Lagu Palagan Subang


Laras : Madenda

Baheula mangsa nagara tunggara

Karasa temahna kabalarea

Dikota di desa oge ngarasa

Pon kitu deui masyarakat desa subang

 

Bajuang hiji pancen nu utama

Sareundeuk saigel sapihanean

Rambate rata rempug jukung babarengan

Ngusir penjajah ngahontal kamerdekaan

 

Ref :

Di kota subang gugurna para pahlawan

Didieu pisan katelah palagan subang

Tapi kiwari zamana kamerdekaan

Sabilulungan ngaronjatkeun pangwangunan

 

Duh kota subang, kota nu terus tatandang

Dasar utama gotong royong sauyunan

Sangkan laksana karasa kusadayana

Sugri walagri malar walatra

 

Karya : Edi Kusdiana S.AP, M.M

Sumber : http://desasubangkuningan.com/?p=136


Share :